ŞEHİT PİYADE ER AYDIN ÇETİN İLKOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri ışığında, Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyabilen, Çağdaş eğitim-öğretim yöntemlerini, Bilişim teknolojilerini kullanabilen bireyler olarak yetiştiren, kaliteli, seçkin ve örnek okul olmaktır.

Misyon: Şehit Piyade Er Aydın Çetin İlkokulu; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen : sanata ve insana duyarlı, ilkeli ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmektir

Başarılar:

Saatler: 8:30-14:20 11:55 - 12:45 öğle arası olarak değerlendirilmektedir.
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz okulumuza öğretmen servisi ile ulaşım sağlamaktadır. Okul yolunun tamamı asfalttır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz merkeze yakın olması sebebiyle, okulun işleyiş düzeninin iyi olması sebebiyle ve öğrenci profilinin güzel olması sebebiyle öğretmenlerimiz tarafından çalışmak için tercih edilen bir okuldur.

WEB - https://speraydincetinio.meb.k12.tr

Adres - ÇELEBAŞI KÖYÜ ÇELEBAŞI KÜME EVLERİ SEHITPIYADEER AYDIN ÇETIN ILKOKULU BLOK NO 7 TUTAK / AĞRI

Yerleşim Yeri - Çelebaşı Köyü / Tutak / AĞRI

Ulaşım Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkeze yaklaşık 12 km uzaklıkta olup il merkezine yaklaşık 52 km dir